2020. október 26. hétfő Dömötör napja van, holnap Szabina névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - Új
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 10. 06.

Tisztelt Nadapiak!

Tájékoztató a szelektív hulladékgyűjtésről

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás pályázati forrásból az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező ingatlantulajdonosok részére díjmentesen biztosít 1 db új, tájékoztató matricával ellátott, 120 literes, kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni.

Ennek érdekében Önnek a teendője, hogy a kijelölt időpontban az edényt átvegye, a jövőben a megfelelő hulladékot abba gyűjtse, a szállítási napokon kihelyezze az ingatlana elé, valamint az edényzet állagát megóvja, és azt rendeltetésszerűen használja.

Az új gyűjtőedényekből az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladék a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon kerül elszállításra. Arról, hogy ebben az edényben milyen hulladékok gyűjthetők, egy későbbi felhívásban, valamint a gyűjtőedény átadásakor tájékoztatjuk Önöket.

A vegyes települési hulladékot az eddig használt, meglévő edényzetében gyűjtsék továbbra is. Ennek elszállítása továbbra is a korábbi hulladékgyűjtési napokon történik.

Az új gyűjtőedények átvételi helyéről és idejéről (várhatóan október végén) a későbbiekben tájékoztatjuk a lakosságot.

Köteles Zoltán
polgármester

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: