2020. szeptember 30. szerda Jeromos napja van, holnap Malvin névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - Új
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Nyugdíjas leszek...

A nagy könyvekben, regényekben az első oldalon köszönetet szoktak mondani azoknak, akik segítettek a könyv létrehozásában. Nyugdíjba vonulásom előtt ezt én is megteszem.

Szerencsés vagyok, hogy eddigi életem szinte 2/3-át óvodapedagógusként töltöttem. 41 év telt el remek kollégák, mosolygós gyermekek, segítő szülők társaságában. A fenntartókkal, önkormányzati dolgozókkal is sikerült megtalálnom a közös hangot. Legtöbbet azonban a családomnak köszönhettem. Mindig sajnáltam a tőlük elrabolt időt, bármennyire is szerettem a hivatásomat. Most itt a lehetőség ezt pótolni.

Utána számoltam: ha a munkában töltött időt átszámítanánk kilométerekre, kb. tízszer körbeutazhattam volna a Földet. Nagy világjáró lehetnék. Régi igazság, hogy időt nem kaphatunk senkitől, bármennyire hajtunk is. Üzenhetném az utánunk következő generációnak, a már szinte közhelyes mondást, hogy az idő a legnagyobb kincsünk. Ezt kell egészségben, jókedvben megérni, hogy az átélt tapasztalatokat át lehessen adnunk a jövő számára.

Köszönöm, hogy Önökkel, Veletek lehetek!

Megőrzöm a szép emlékeket.

Tóth Lászlóné Gabi néni

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: