2022. szeptember 30. péntek Jeromos napja van, holnap Malvin névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Testületi ülések anyagai
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2022
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása
A településkép védelméről szóló rendelet módosítása
Településrendezési eszközök módosítása 2022
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon

 
 
 
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Kerekerdő Óvoda hírei

Zökkenőmentesen indult az idei nevelési év óvodánkban, szeptemberben.

A 18 gyermek megismerkedhetett új óvó néninkkel, Kratancsikné Szilágyi Terézzel. Örömmel fogadtuk őt, nagy tapasztalattal rendelkezik, reméljük, hogy jól érzi magát köztünk. Antal Pálné Rozál néni segíti még munkánkat részmunkaidőben. Mellettük két dajka nénink, Kaslik Ibolya és Schneider Józsefné Erika néni, töretlen odaadással dolgozik.

Idén is számos programot szerveztünk és szervezünk még a gyermekeknek. Első volt ezek közül a Meseünnep. Nagyon ügyesen dolgozták fel óvodásaink „A gomba alatt” című mesét. Külön öröm, hogy velünk együtt a Szülők is aktívan kivették részüket a mesélésben, dramatizálásban, vidám játékban. Dicséret érte mindenkinek.

Székesfehérvári mozizás után pár nappal látogatást tettünk a csodálatos Budapesti Természettudományi Múzeumban. A buszt a VT Arriva KFT-től kaptuk. Köszönjük Körmendi Anikónak és csapatának a többszöri felajánlást.

Márton napi programjaink között a pázmándi Levendula Játszóház munkatársai varázsoltak élménydús délelőttöt ovisainknak, mézeskalács készítéssel, kukorica darálással. Ennek költségét egy neve elhallgatását kérő szülő-nagyszülő közösen állta. Nagyon szép ajándék volt, hálás köszönetünk érte.

Szeretnénk, ha sokan eljönnének Nadap lakóinak közös adventváró rendezvényére 2016. november 25-én, pénteken délután a Templomkertbe és megtekintenék az óvodások új, karácsonyváró műsorát. Már most nagy szeretettel készülünk rá. Ha ugyanolyan jól sikerül, mint a tavalyi volt, akkor mindenki számára emlékezetes perceket szerzünk. És nem utolsó sorban a kirakodó vásár forgatagáért is megéri ellátogatni ide.

Köszönöm, hogy megtiszteltek figyelmükkel. Önkormányzatunk támogatásával karöltve igyekszünk munkánkat a legjobb tudásunk szerint ellátni.

Üdvözlettel:

Tóth Lászlóné Gabi néni, óvodavezető


Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: