2021. november 30. kedd András, Andor napja van, holnap Elza névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2021
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása

 
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Kerekerdő Hét az Óvodában

A Nadapi Kerekerdő Óvodában a húsvét előtti hét igen gazdag volt ünnepi programokban.

A rendezvénysorozat nyitánya egy igen jó hangulatú Szülői-Nevelői bál volt a Walzer étteremben. A Szülői Közösség fele részt vett rajta, s a többi szülők, akik nem tudtak velünk szórakozni, támogatójegy vásárlásával segítettek abban, hogy a befolyt összeg növekedjen. Rengeteg kívülálló baráti/családi társaság, sok vállalkozás, cégek, képviselők, magánemberek, óvodai dolgozók segítették, támogatták az óvodát Nadap, Baracska, Gárdony, Kápolnásnyék, Pázmánd, Sukoró, Velence és Diósd településekről . A lista nagyon hosszú, az óvodában megtekinthető. A bevétel egy részéből a nyuszi már meg is hozta a trambulint, a gyerekek nagy örömére. Lesz még babaházunk, kismotorok, vannak terveink. Nagyon szépen köszönjük minden fellépő, támogató és közreműködő segítségét.

A gyermekek számára a Kölyökidő Alapítvány varázsolt boldog hétfőt. Táncház után arcfestés várta őket. Kedden következett a szakmai délelőtt, buszos környezetismereti kiránduláson vettünk részt egy pékségben Kápolnásnyéken, és több üzletben a környéken. Sok érdekes ismerettel gazdagodtak ovisaink. A Szülők számára szerdán nyílt napot tartottunk, közös barkácsolással vártuk a húsvétot. És hogy erre a napra mindenki emlékezzen, felkértük az édesanyákat a reggeli elkészítésében való közreműködésre. Igazán szemet-szájat gyönyörködtető látvány-, vitamin-, és íz-világot varázsoltak a kicsik tányérjaira. Jó kedvvel és étvággyal fogyasztottuk el a közös reggelit, a zsűri dicsérő szavait hallgatva.

Kollégáim fáradhatatlan munkáját köszönet illeti. Megérte a sok szervezés, készülődés. Jó volt látni az örömtől sugárzó gyermekarcokat.

Szép volt, nagyon köszönjük!

Tóth Lászlóné óvodavezető


Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: