2021. december 3. péntek Ferenc napja van, holnap Barbara, Borbála névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2021
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása

 
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Napház hírek - Erdei kiállítás

Sikeres és izgalmas évet zártunk májusban a tanfolyamokon résztvevőkkel. A Napház Rajziskola tanulói ismét egy tartalmas kiállítással zárták az évet, a zenélők egy kis előadással mutatták be szüleiknek a tanultakat és a nyári alkotóműhely egy rendhagyó - erdei kiállítással ért véget.

Az idei RÉT műhelyben a rajz, az építészet és a tánc kapcsolatain és összefüggésein keresztül alkottunk installációkat az érdeklődő gyermekekkel. A műhelymunka egy mese köré fonódott, melynek szereplőinek alkottuk meg különleges, vájt házakhoz hasonlatos lakhelyeit, a szobor-házakat.

A szobrászkodás közben – mintegy pihenésképpen - a gyermekek izgalmas virtuális tér-játékokat játszottak, megalkották saját vázlatfüzetüket, építészeti alapfogalmakkal ismerkedtek és persze rengeteget rajzoltak.

A gyermekek a könnyen megmunkálható anyaggal ügyesen bánva – egyesek művészi szintű alkotásokat hozva létre- elkészítették a mesefigurák szobor-házait, melyeknek a Szintezési Ősjegyhez vezető erdei úton keresték meg a legideálisabb környezetet.

Miután a házak a helyükre kerültek, a természet eszközeivel a gyermekek tovább szépítették, alakították a tájat. A műhely utolsó napját egy Erdei kiállítással zártuk, melynek során a szülők és hozzátartozók - végigsétálva az erdei úton - megcsodálhatták a kicsi műveket.

Üdvözlettel és szép nyarat kívánva:

Napház

www.naphaz.com, naphaz@naphaz.com


Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: