2021. november 30. kedd András, Andor napja van, holnap Elza névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2021
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása

 
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Önkormányzati tájékoztató

2011. július

A VELENCEI OKMÁNYIRODÁT a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala 2001 július 31. napjával megszünteti. Nadap község lakosságának ügyeit ezután a Gárdonyi Okmányiroda intézi.

A körjegyzőség átszervezése miatt a Nadapi hivatalban változott az ügyfélfogadási idő az alábbiak szerint:

Hétfő: 8-12
Szerda: 8-12
Péntek: 9-11

Polgármester ügyfélfogadási ideje: szerda, 10-11
Körjegyző ügyfélfogadási ideje: péntek 9-11

Ügyfélfogadási időn kívül sürgős esetben Kápolnásnyéken, a körjegyzőségen lehet ügyet intézni.

A Kistérségi Társulás ebben az évben közösen végezteti a szúnyoggyérítést állami támogatással. A korábbi néhány évben Nadap, Sukoró és Kápolnásnyék települések önállóan végeztették a munkát, miután a kistérség által kiírt közbeszerzésen kiválasztott vállalkozó véleményünk szerint nem kellő hatékonysággal dolgozott. A tapasztalatok alapján az idén más vállalkozóval, de egységesen végezzük a szúnyoggyérítést állami támogatással. A kötelezően alkalmazandó szakértő utasítása alapján fog sor kerülni a szúnyogirtásra.

Továbbra is lehetőség van a korábban meghirdetettek szerint növényzet komposztáló ládák ingyenes igénylésére. A mai napig mintegy 25-30 háztartás igényelt ilyent. Az igénylőlap a Hivatal előszobájában megtalálható és az ott elhelyezett ládába dobható kitöltve.

Elkészült a Zengő utcában, az Akácfa sor hiányzó részén és a Barackos utcában a vízelvezető árok. A vállalkozó egységes bejáró építésre vonatkozó árajánlatot készített, ezt az érintett ingatlanok tulajdonosaival egyezteti. A megnyugtató vízelvezetés érdekében célszerű ezeket megcsináltatni az árok építéssel egy időben.

A meglévő árok néhány helyen betöltésre került főleg az Akácfa soron a folyó építkezések miatt. Kérem az ingatlanok tulajdonosait az árok eredeti állapotának helyreállítására a megfelelő vízelvezetés érdekében. Helyszíni szemle alapján erről külön is tájékoztatjuk az érintetteket.

Az ÁNTSZ határozata alapján felújításra került az orvosi rendelő, a kárpitozott székek műanyag székekre lettek cserélve, miután nem fertőtleníthetők.

A parlagfű mentesítés határideje július elseje volt, majd a vegetációs időben folyamatosan végzendő. Esetleges büntetés elkerülése érdekében minden ingatlan tulajdonos vegye ezt figyelembe.

Kovács Istvánné Marika néni óvodánk szakácsnője 2011. június 30.-val 40 év munkaviszony után nyugdíjba ment. Évtizedek óta - először a velencei majd a nadapi óvodában vett részt gyermekeink és unokáink ellátásában és nevelésében. Önkormányzatunk tagjai és az óvodák személyzete bensőséges ünnepség keretében búcsúztatta.

Mindannyiunk nevében kívánok Marikának hosszú boldog nyugdíjas éveket családja és szerettei körében.

Wagner Péter
polgármester

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: