2021. november 30. kedd András, Andor napja van, holnap Elza névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2021
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása

 
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Közkincs Kerekasztal hírei

A Kistérségi Közkincs Kerekasztal nadapi képviselői elnyerték az Önkormányzat egyhangú támogatását az "Apróságok Ligete" projekt létrehozására, melyet lehetőségeihez mérten, mint minden közösségkovácsoló kezdeményezést, természetesen a Karitász Csoport is támogat.

A projekt lényege, hogy több más településhez hasonlóan nálunk is legyen - az Ősjegyen kívül is - olyan szabadtéri közösségi tér, ahová jó elsétálni, ahol jó lenni, egy kicsit megpihenni, elbeszélgetni, emlékezni...

Szeretnénk, ha az Apróságok Ligete gyarapodásunkat szemléltető hely lenne. Az elképzelés szerint ez lenne a helyszíne, az idei évtől minden évben megrendezésre kerülő Gyermeknapi programnak is.

Az I. Nadapi Gyermeknapi Buli május 29-én, már itt lesz. A gyermeknapi programok előtt lenne a Liget ünnepélyes megnyitása. Ehhez egy szabadtéri installációt képzeltünk, mely kialakításához szükség lesz minden 2000. január 1-jét követően született gyermek fényképére. Ezek összegyűjtését a Közkincs Kerekasztal képviselői: Nagy Gabriella (0630 203 4167) és Sidóné Koller Andrea (0630 946 9949) végzik. (Ha bármilyen kérdésük van a programmal kapcsolatban, bátran hívjanak minket!)

Akinek van olyan fotó a gyermekéről, amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lesz az installáción való megjelenítéshez, kérjük, a karitaszhirek@gmail.com e-mail címre küldje el, és írja meg a gyermek nevét és születési dátumát is! Ha e-mailen nem tudják megoldani a fotó eljuttatását, a papírképek leadhatók (név és születési dátum mellékelésével) az önkormányzatnál is.

Legyünk büszkék arra, hogy Nadapon ilyen sok gyermek születik és ünnepeljünk együtt Gyermeknapon!

A részletes programról plakáton és - akik feliratkoztak hírlevelünkre - e-mailen adunk tájékoztatást. Hírlevélre feliratkozás: karitaszhirek@gmail.com

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: