2022. szeptember 25. Eufrozina napja van, holnap Jusztina névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Testületi ülések anyagai
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2022
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon

 
 
 
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Hetvenöt család juthat ingyenesen komposztkeretekhez

A Fúzió Egyesület a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával indítja el a házi komposztálás bevezetése a Velencei tó északi partján című projektjét.

A projekt keretében Kisfalud, Lovasberény, Nadap, Pákozd településeken 75-75 család juthat ingyenesen komposztkeretekhez, illetve minden település gazdagodik egy professzionális ágaprító készülékkel.

Az egyesület várja a jelentkezőket, akik vállalják, hogy komposztálni fognak kertjükben, udvarukon. A résztvevők az egyesülettől két darab komposztkeretet kapnak ingyenesen, illetve lehetőségük lesz a Bosch ágaprító készülékek használatára. A projekthez tartozik egy oktatás modul is, melyen minden jelentkezőnek részt kell vennie. A képzés egy 1,5 órás előadásból áll, melyen egy tapasztalt komposztmester mondja el azokat a tudnivalókat, mely a komposztálás elkezdéséhez nélkülözhetetlen. Továbbá miden résztvevő kap egy kiadványt melyből megtudhatja azokat a praktikákat aminek betartásával kis munkával is érett komposztot tud készíteni.

A keretek kiosztása valószínűleg két ütemben történik júniusban és augusztus végén. Településenként 75 család jelentkezését tudjuk fogadni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend alapján választjuk ki a résztvevőket.

Jelentkezni a Polgármesteri hivatalban elhelyezett űrlapokat kitöltve lehet, melyet az ott elhelyezett gyűjtőládába kell bedobni. Továbbá jelentkezéseket fogadunk még a jelentkezes@komposztaljunk.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám feltüntetésével.

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: