2020. szeptember 29. kedd Mihály napja van, holnap Jeromos névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - Új
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Önkormányzati tájékoztató

Minden ingatlan, ahol új építkezés, vagy toldaléképítés történt Nadapon, tájékoztatást kapott a székesfehérvári Körzeti Földhivataltól.

A tájékoztatás szerint az ingatlan tulajdonosa a változás bekövetkezésétől számított 30 napon belül köteles azt bejelenteni az ingatlan fekvése szerint illetékes ingatlanügyi hatóságnak.

A Földhivatal, mint ingatlanügyi hatóság 2011. május 30-ig ad határidőt ezen változások bejelentéséhez. Tájékozódásom, illetve jegyző úrral történt konzultáció alapján célszerű ezt megtenni, miután ennek elmulasztása esetén a Földhivatal hatóságként jár el és ennek komolyabb anyagi vonzatai vannak az önkéntes bejelentésnél.

Amennyiben Ön nem rendelkezik megfelelő kapcsolattal az épületfeltüntetési vázrajz elkészítéséhez, úgy az alábbi címet tudom ajánlani: Kovács György geodézia Székesfehérvár, tel.: 06-20/3181-823.

Tájékoztatása szerint a teljes munka díja 34.000.-Ft + 6.600.-Ft hatósági eljárási illeték.

A Fúzió Egyesület a mellékelt tájékoztató alapján ingyenesen komposzt kereteket biztosít 75 nadapi család részére az igénylés sorrendjében. A mellékelt tájékoztató alapján a komposzt keretek kiadása a számozott jelentkezési lapok szerinti sorrendben történik, amik a Polgármesteri Hivatalban találhatók a gyűjtőládával együtt. A részletes feltételeket, valamint egy venyigezúzó berendezés bérleti lehetőségét a mellékelt tájékoztatóban találják meg.

Wagner Péter
polgármester

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: