2022. szeptember 30. péntek Jeromos napja van, holnap Malvin névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Testületi ülések anyagai
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2022
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása
A településkép védelméről szóló rendelet módosítása
Településrendezési eszközök módosítása 2022
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon

 
 
 
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Lakossági tájékoztató

Nadap község területén ebben az évben a VHG Kft. megváltoztatta a lakossági hulladék elszállításának módját, miután több ingatlanon (nemcsak Nadapon) anélkül vették igénybe a szolgáltatást, hogy ennek díját fizették volna.

Emiatt a szolgáltató 2011. évben községünkben is bevezette a matricás rendszert. A házas ingatlanok elől a lakossági szemetet csak akkor viszik el, ha a kukára rá van ragasztva a számozott matrica.

Miután tájékoztattak arról, hogy néhány helyen a matricát ellopták, javasolom mindenkinek, hogy a rá nyomtatott számot írja fel.

Újdonság az is, hogy a szemetet a kora reggeli órákban szállítják el. Ez amiatt van, hogy a továbbiakban a szemetesjárat Nadapon kezd. Aki elolvasta évekre visszamenőleg a VHG tájékoztató leveleit, tudhatja, hogy pénteki napokon a szemetet reggel 7 órától kezdődően vihetik el bármikor. A legutóbbi szemétjárat alkalmával a szolgáltatást végzők cédulákat ragasztották a kukákra azzal, hogy a kukát csak 15 kg. súlyhatárig ürítik ki a sárga matrica értékéért. Többletszeméthez a vegyes boltban kell matricát vásárolni.

Aki eddig nem fizetett a szolgáltatásért, annak Agárdra a cég központjába kell elfáradni szerződést kötni, a matricát is ott kapja meg, tudomásom szerint kuka edény is vásárolható.

Önkormányzatunkat megkereste egy cég olyan lehetőséggel, hogy pályázati pénzből ingyenesen kihelyeznek házakhoz (megfelelő igény esetén) másfél köbméteres komposztáló ládákat, valamint gally-aprítóberendezést is biztosítanak, amit az önkormányzaton keresztül lehet bérelni. Amennyiben a tárgyalások sikeresek lesznek, úgy vélhetően a nyár elejétől a szolgáltatás elindulhat.

Wagner Péter
polgármester

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: