2020. szeptember 28. hétfő Vencel napja van, holnap Mihály névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - Új
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Önkormányzati tájékoztató

Végre elmúlt a tavaszt jellemző szélsőséges időjárás, ami településünkön szerencsére nem okozott nagyobb problémát, de következményeit és annak anyagi kihatásait érezzük.

Néhány helyen, főleg a kőszórásos utcákon lemosások, kátyúk keletkeztek, ezek javítását részben az ingatlan tulajdonosok önkéntes munkájával részben vállalkozó részvételével folyamatosan végezzük.

A sok csapadék miatti pangó vizekben elszaporodtak a szúnyog lárvák, így az elviselhetőség biztosítása érdekében lényegesen több szúnyoggyérítés szükséges.

Több alkalommal szükséges fűnyírás is a közterületeken.

A munkák és szolgáltatások anyagi fedezete költségvetésünket terheli.

Több éves huzavona után megépül a Barackos utcai gázvezeték. Jellemző, hogy a szolgáltató lassúsága miatt az érintett 31 telekből évekkel ezelőtt 19-en kérték a gázbekötést, majd most ez a szám öt ingatlanra olvadt, bár a vezetéket az utca hosszában meg kellett építeniük. No komment.

A VELENCEI SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZET MEGTEKINTHETŐ NYITÁS ELŐTT. VELENCE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA A TÁRSULT TELEPÜLÉSEK ÉRDEKLŐDŐ LAKOSAI RÉSZÉRE AUTÓBUSZT BIZTOSÍT EHHEZ.

NADAPRÓL JÚLIUS 15-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN DÉLUTÁN FÉL HÁROMKOR INDUL A BUSZ A MILLENNIUMI PARKBÓL. MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK.

Wagner Péter
polgármester

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: