2021. december 3. péntek Ferenc napja van, holnap Barbara, Borbála névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2021
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása

 
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Tisztelt Nadapiak!

Viszonylag rövid ideje működik Polgárőrségünk, de már van nyugdíjasunk is. Ruzsin Andor, aki a Polgárőrség alapító tagja és titkára, betöltve 70. életévét leköszönt az éjszakai szolgálatokból, de a titkári teendőket továbbra is ellátja.

Ezúton köszönjük eddigi rendszeres szolgálatát és további jó egészséget kívánunk.

Polgárőrségünk új tagokkal is bővült. Az év folyamán két lépésben 6 új taggal tudtuk bővíteni létszámunkat, így most már minden estére rendszeres járőrszolgálatot tudunk biztosítani. Ennek hatékonyságát a rendőrség is elismeri, hiszen a Velencei tó környékén összességében is és lakosságarányosan is magasan a legbiztonságosabb településnek számít Nadap. Ezt a hatékony munkát természetesen csak az Önök önzetlen támogatásával tudjuk végezni. Az év elején a személyi jövedelemadók 1%-ának felajánlásából 200.000.- Ft-nyi összeg gyűlt össze, amit az APEH Polgárőrségünk pénzügyi és számviteli munkájának vizsgálata után, amikor is mindent rendben talált, októberben át is utalt a számlánkra. Ezúton köszönjük Szoóné Gergál Mária odaadó könyvelői munkáját, amely nagymértékben hozzájárult, hogy hozzájuthassunk az Önök nagylelkű adományaihoz.

Sikeres volt a sárga csekkek szétosztása a faluban, hiszen ezekre is rendszeresen érkeznek a támogatások. Ezeknek köszönhetően a jövő évre biztosított a Polgárőrség gépkocsijának az üzemeltetése és eszközeinknek, egyenruháinknak a fejlesztése.

A Nadapi Hírmondó mellékleteként szintén eljuttatjuk mindenkihez csekkünket, bízva töretlen támogatási kedvükben. Ezen kívül a Polgármesteri Hivatalban és a Postásnál is helyeztünk ki a csekkekből, tehát ott is lehet kérni majd a csekkeket.

Jönnek az ünnepek és bízunk benne, hogy falunkban a békéről és a szeretetről fog szólni és a betörők és egyéb rosszindulatú emberek továbbra is elkerülik településünket.

Bárki észlel valami különöset, szokatlant, az haladéktalanul hívja az álladóan - tényleg éjjel és nappal - működő telefonunkat az alábbi számon: 06 30 8784654.

Nadap minden lakosának áldott, békés Karácsonyt és Boldog Újévet kíván

Nadapi Polgáőrség
Mile Sándor
Elnök

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: