2021. december 7. kedd Ambrus napja van, holnap Mária névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Testületi ülések anyagai
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2021
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása

 
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Polgárőrség hírei

A 2006-ban alakult Polgárőrségünk első alapszabálya sajnálatos módon nem tért ki a közhasznúságra, így a lakosságnak ne volt lehetősége a személyi jövedelemadója 1%-ának a Nadapi Polgárőrség részére történő felajánlásra.

A vezetőváltással kapcsolatosan egyébként is szükség volt az alapszabályzat módosítására és az átdolgozott alapszabályzat már a közhasznúság előírásainak a figyelembe vételével készült.

Mivel az új alapszabályzatunkat a Fejér Megyei Bíróság 2008. október 31-i dátummal fogadta el, így már semmi akadálya nincs annak, hogy közhasznú szervezetként az állampolgárok 2008 évi jövedelme után fizetendő személyi jövedelemadójuk 1%-át elfogadjuk.

Ezért kérjük a falu lakosságát és minden támogatni szándékozó személyt, hogy adóbevallásukban személyi jövedelemadójuk 1%-áról a Nadapi Polgárőrség Egyesület javára intézkedjenek. Ehhez nem kell más, mint az adóbevallásukhoz mellékelik nyilatkozatukat adójuk 1%-nak felajánlásáról. Ebben egyesületünk nevét és adószámát kell megadni az alábbiak szerint:

Nadapi Polgárőrség
18499247-1-07

Bízunk benne, hogy nemes felajánlásukkal megtisztelik egyesületünket. Ígérjük, hogy a befolyt pénzt a szervezet működése hatékonyságának a javítására, eszközök beszerzésére és a járőrgépkocsi fenntartására fogjuk felhasználni.

Örömmel tapasztaltuk, hogy a karácsonykor minden házhoz borítékban eljuttatott támogatási felkérésünkre a falu állandó lakosai, az üdülőterületen ideiglenesen itt tartózkodók és a Nadapon élő vállalkozók cégei is összességében jelentős összeggel támogatták egyesületünket. Örömmel vesszük, ha a támogatási kedv továbbra is ilyen marad. Polgárőreinknél mindig található a támogató csekkekből, tehát nyugodtan állítsák meg őket és kérjenek csekket.

Egyébként számlaszámunk változatlan:

Nadapi Polgárőrség
57800167-10012961

Köszönjük megtisztelő támogatásaikat.

Mile Sándor
Nadapi Polgárőrség parancsnoka

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: