2020. szeptember 30. szerda Jeromos napja van, holnap Malvin névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - Új
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Egyéb tájékoztatás és felhívás

A temetői konténer egy alkalommal való ürítése 36.000.- Ft. A temetőből nem gyűlik össze annyi zöld hulladék, ami szükségessé tenné a havi rendszerességgel történő ürítést.

A konténerbe egyéb hulladék elhelyezése tilos, de értelmetlen is, hiszen községünkben rendszeres szemét szállítás és lomtalanítás van.

Önkormányzatunk beszerzett a temetőhöz 3 db új öntözőkannát.

A Hulladékgazdálkodási KHT.-vel történt tárgyalás alapján szórólapokat kaptunk környezetbarát hulladékkezelő eszközök - önköltségi áron - való beszerzésére. A szórólapok az üzletekben vannak.

Országos probléma a lomtalanítás idején tapasztalható intenzív fémgyűjtés. Idén Nadapon 32 jármű rendszámát írták fel polgárőreink, akiknek külön köszönjük a rendszeres járőrözést. A lakosság ez irányú zaklatásának elkerülése érdekében olyan megoldás körvonalazódott, hogy az egyes településeken szűk körű értesítés (szórólapok széthordása a házakhoz) után más - más időpontban lesz a fém és egyéb hulladék gyűjtése.

Megjelent a 2007. évi Velencei-tavi háromnyelvű tájékoztató füzet az Önkormányzatok gondozásában. Minden háztartásba eljuttattuk, közérdekű adatok, információk és rendezvény naptár van benne. Forgassák sikerrel!

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: