2022. szeptember 25. Eufrozina napja van, holnap Jusztina névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Testületi ülések anyagai
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2022
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon

 
 
 
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Tisztelt Nadapi Polgárok!

Örömmel tájékoztathatom Önöket, hogy hivatalosan bejegyzésre került a Nadapi Polgárőrség Egyesület.

Szeretném megköszönni a Nadapi Önkormányzat támogatását, amely által létrejöhetett és hivatalos formát ölthetett törekvésünk. Az Önkormányzat hatékony közreműködésével tudtunk jelentős - legalábbis számunkra jelentős - támogatást nyerni a Biztonságos Magyarországért Közalapítvány pályázatán. Ez a pályázat a bejegyzés alatt álló, munkájukat éppen megkezdő polgárőr egyesületek támogatására nyújtott lehetőséget. Az így nyert 540.000.- Ft összeget a saját résszel kiegészítve kizárólagosan a pályázatban meghatározott célokra - ruházat, kommunikációs eszközök és hatósági jelzések - lehet fordítani. Erről egyesületünk egy nyilvános közgyűlésen fog dönteni, amely időpontjáról időben tájákoztatjuk majd a lakosságot. A pályázati összeg felhasználásáról május 15-ig részletes elszámolást kell benyújtani a Támogató Közalapítványhoz.

Szeretnék külön köszönetet mondani Zeritis Olga nadapi lakosnak az egyesület tagjai számára felajánlott személyenkénti 2 db. POLGÁRŐRSÉG feliratú pólókért.

Egyúttal kérem azokat a nadapi lakosokat, akik személyes közreműködésükkel segíteni kívánják a Nadapi Polgárörséget, hogy lépjenek be egyesületünkbe és járuljanak hozzá községünk biztonságának védelméhez. Alapszabályzatunk szerint, aki egyetért célkitűzéseinkkel, de személyesen nem kíván részt venni az egyesület munkájában, az pártoló tagként anyagilag támogathatja egyesületünket.

Végül de nem utolsó sorban szeretném megköszönni az egyesület jelenlegi 16 tagjának az elmúlt évben végzett áldozatos munkáját, a saját költségen végzett járőri tevékenységet és az általuk felajánlott felszereléseket.

Kerékgyártó Tiborr
Nadapi Polgárőrség elnöke

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: