2022. szeptember 30. péntek Jeromos napja van, holnap Malvin névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Testületi ülések anyagai
Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - 2022
Civil szervezetek
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
Településrendezési eszközök módosítása
A településkép védelméről szóló rendelet módosítása
Településrendezési eszközök módosítása 2022
Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet folytatók Nadapon

 
 
 
 
MFP-KOEB/2021
„Kommunális eszköz beszerzése"
 
MFP-KEB/2021
„Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2021"
 
MFP-OKE/2020 „Önkormányzati kerékpárút építése"
 
MFP-OJF/2020 „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”
 
MFP-OUF/2019
„Óvodaudvar”
 
 
 
 
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

A csatornázásról

2006. szeptember 12-én befejeződött Nadap község teljes területére vonatkozóan a szennyvíz-csatorna hálózat műszaki átadása.

Ettől a naptól kezdődően minden nadapi ingatlan ráköthető a hálózatra. A DRV RT. mint üzemeltető minden tulajdonost értesít a lehetőségről, de ez több hetet vesz igénybe, ezért tájékoztatom Önöket közvetlenül.

A házi bekötéseket végezni jogosult vállalkozók listája továbbra is rendelkezésükre áll a Polgármesteri Hivatalban. Célszerű több vállalkozótól ajánlatot kérni.

Célszerű több, közeli ingatlan bekötését, vagyis ennek felügyeletét azonos időpontra kérni, mivel így a felügyeleti díj ingatlanonként 4.000.-Ft. helyett 3.500.-Ft. A kiszállási díj is megoszlik az egyidejű bekötések száma szerint. A kedvezmény már két ingatlan esetében is érvényes. Emiatt célszerű a vállalkozótól kérni a befizetési bizonylatot.

Ahol házi átemelő van beépítve, ott a vállalkozó le kell, hogy egyeztesse a bekötési időpontot a DRV RT.-vel, mivel erre az időpontra a házi átemelőnek üzemkésznek kell lennie, ez a fővállalkozó ALTERRA Kft. és a DRV RT. feladata. A villamos energia biztosítása az átemelő csatlakozó dobozához az ingatlan tulajdonos feladata. Ezt is célszerű a vállalkozóval végeztetni. A tartályok és a nyomó vezeték már beépült az érintett ingatlanokon. Ha valahol ezzel probléma van, kérem nekem, vagy Gilián Zoltán kirendeltség vezetőnek (tel: 22/589-254) szóljanak.

A bekötés időpontjában DRV RT. leolvassa a vízórát és ettől kezdve kell csatorna díjat is fizetni. Az emésztő - néhány napon belüli - kiszippantását és ennek számlával történő igazolását a DRV RT. bármikor ellenőrizheti.

A belterületi utak végleges helyreállítása folyamatban van.

Wagner Péter
a Társulat elnöke

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: