2020. szeptember 28. hétfő Vencel napja van, holnap Mihály névnap lesz.


Kezdőlap
Hírek
Település
Önkormányzat
Intézmények
Nevezetességek
Közérdekű adatok
Civil szervezetek
Galéria
Pályázati felhívás - Új
eÜgyintézés
Településrendezési eszközök
 
 
Látkép
 
Szintezési ösjegy


Módosítva: 2020. 08. 14.

Hirdetmény

A Velencei-tavi KIOP projektiroda örömmel tájékoztatja Önöket, hogy a Velencei tó mellett zajló nagyszabású környezetvédelmi fejlesztés, a Gárdony IV/A, Dinnyés, Kápolnásnyék-Pettend, Nadap, Pázmánd, Sukoró és Velence településeket érintő csatornázás és szennyvíztisztító beruházás a befejezéséhez közeledik.

Több településrészen történt már rész műszaki átadás és üzembe helyezés, így az átadott csatornaszakaszoknál lehetőség nyílik arra, hogy az ingatlantulajdonosok rákössenek a hálózatra.

Az eddig átadott csatornaszakaszok az egyes települések szerint:

Gárdony IV/A ütem területe
Kápolnásnyék- Pettend településrész területe
Velencefürdő településrész területe
Nadap Haladás u., Rákóczi u., Templom u.

Amennyiben Ön érintett lakos vagy üdülőtulajdonos, bizonyára érdekli, mit kell tennie azért, hogy ráköthessen az elkészült, új hálózatra. Erről részletes tájékoztatást talál a beruházás honlapján, a www.velencei-kiop.hu címen. A honlapon megtalálja azt is, hogy az egyes településeken pontosan mely utcákban adtak át új csatornaszakaszt, illetve a bekötéshez szükséges dokumentumokat is letöltheti.

Természetesen csatornarákötéssel kapcsolatos kérdésekben a Dunántúli Regionális Vízmű, Velencei Üzemvezetősége ügyfélfogadási időben személyesen (2481 Velence, Szabolcsi út 40.), vagy telefonon (06 22 589-250) is várja az érdeklődők jelentkezését.

A plakát megtekinthető itt.

Vissza a főoldalra


Az oldalt készítette: